Kokouspalveluista on moneksi

Sana kokous ei ehkä ensimmäisenä tuo mieleesi tuottavaa, rentoa, yhteistä aikaa työkavereiden kanssa, mutta parhaimmillaan se voi olla juuri sitä. Avun parhaan mahdollisen kokouksen järjestämiseen löydät kokouspalveluita tarjoavilta yrityksiltä.

Kokouksen uusi aika

Nykyään kokouksen ei tosiaankaan tarvitse tarkoittaa työpaikan kalseaan kokoushuoneeseen kerääntymistä, vaan kokouksen voi järjestää mitä mielenkiintoisimmilla tavoilla. Useimmilla yrityksillä ei ole varaa pitää suuria tiloja, joten isoihin tapaamisiin ei välttämättä ole edes omasta takaa resursseja. Onneksi monet yritykset tarjoavat kokouspalveluja mitä erilaisimpiin tarpeisiin, oli kyseessä sitten iso tai pieni tapaaminen. Kokouspalveluiden järjestäjilläkään ei välttämättä ole omaa kokoustilaa vaan tapahtuma voidaan järjestää asiakkaan haluamassa lokaatiossa, jonka tyyli sopii kokouksen teemaan. Kokouspalveluiden järjestäjillä on tiiviit yhteydet kaupungin parhaisiin kokoustiloihin, catering-yrityksiin ja muihin sujuvan kokouksen mahdollistaviin tahoihin. Miltä kuulostaisi kokous laivalla tai ulkona aurinkoisena kesäpäivänä. Kokousjärjestäjät ovat kuulleet villimpiäkin toiveita, joten älä pelkää kertoa omiasi.

Kokouspalvelu säästää aikaa ja vaivaa

Kokouspalvelun järjestäjä on oman alansa ammattilainen, kuten sinäkin omasi. Kokouspalvelua tuottava yritys järjestää kokouksesi tehokkaasti ja sinulle jää enemmän aikaa omiin työtehtäviisi, kuten vaikkapa kokouksen sisällön suunnittelemiseen. Sujuva kokous mukavine sijainteineen ja herkullisine tarjoiluineen antaa kokoukselle ja sen tuottavuudelle parhaat mahdolliset lähtökohdat. Elektroniikan toimivuudesta tai tarvittavien tarvikkeiden saatavuudesta ei tarvitse huolehtia. Kokouksen puitteista ei kannata tinkiä liikaa, sillä mukavassa ympäristössä ajatus pysyy kirkkaana ja tavoitteet täyttyvät nopeammin. Kokouspalvelun ostamisella säästät aikaa ja vaivaa - eli siis rahaa. Saat helposti käsityksen kokouksen kokonaishinnasta, kun sen järjestää yksi taho. Näin et ylläty laskuja maksaessasi. Hintoja vertaillaksesi kannattaa pyytää muutama tarjous eri yrityksiltä, joista näet kaikki kokoukseen liittyvät kustannukset. Oman alueesi yrityksiä löydät helposti etsimällä netistä. Kannattaa myös kysellä suosituksia tutuilta, jotta voit varmistua palvelun laadusta jo etukäteen.

Kokouspalvelu auttaa myös juhlien järjestäjää

Kokouksen ei tarvitse tarkoittaa vain työpaikan kokousta, vaan kokouspalveluiden tarjoaja voi olla avuksi myös juhlien järjestämisessä. Monet juhlien ja kokousten järjestämiseen vaadittavat resurssit ovat samoja ja monet kokouslokaatiot käyvät erinomaisesti juhlapaikoiksi. Kokousten järjestäminen on perinteisesti kesäisin vähäisempää, joten kokouspalveluiden tarjoajalta saatat saada hyvän tarjouksen juhliesi järjestämiseksi. 

Tai miksipä et muuttaisi työpaikan kokousta vaikkapa after work -tilaisuudeksi. Päivän polttavien aiheiden jälkeen on hauska rentoutua juuri teidän porukalle sopivassa tilassa. Kokouksen ei tosiaankaan tarvitse enää olla niin tylsää kuin miltä se saattaa kuulostaa.

Kokouspalveluita Turussa tarjoaa esimerkiksi suurella Gatorade-areenalla HC TPS Turku Oy.

jaa